Vruchtenkruidkoek

Gisteren ben ik aan de slag gegaan met zelfrijzend bakmeel, krenten& rozijnen en sinaasappelsap. Netjes het recept gevolgd en na 50 minuten kwam deze heerlijke vruchtenkruidkoek uit de oven. Getest en goed bevonden, de boys vroegen zelfs om een tweede plakje!

20140622-143418-52458164.jpg
Lekker en eenvoudig te maken. Alleen de ingrediënten bij elkaar sprokkelen bleek een uitdaging. Onze lokale appie happie bleek geen zelfrijzend bakmeel te verkopen en bij de klantenservice voelde ik me eventjes heel oud, “Hebben jullie ook sucade… Bedoelt u sucadelappen?”
Gelukkig had de Supercoop nog wel meel en bij de Kaasbazar werd ik aan sucade geholpen, je weet wel, gewoon van de cederappel en niet van de koe…

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s